Dyslexie als kans

Ontdek de verborgen talenten van het brein met dyslexie

Auteur: Brock L. Eide en Fernette F. Eide

Dyslexie als kans

Vaak wordt de diagnose dyslexie gezien als louter een uitdaging, maar wist je dat veel succesvolle professionals, waaronder architecten, advocaten, chirurgen en zelfs gerenommeerde auteurs, dyslectisch zijn?

Dit boek bestellen?

Dit is allesbehalve toeval: uit gedegen onderzoek blijkt dat dyslexie op bepaalde vlakken juist een aanzienlijke voorsprong kan bieden. Het vernieuwende boek dat voor je ligt, is gecreëerd door twee toegewijde neurowetenschappers die jaren van grondig onderzoek naar dyslexie hebben verricht. Hun inzichten werpen licht op hoe de hersenen van dyslectische individuen fundamenteel anders gestructureerd zijn, wat leidt tot een unieke perceptie van geschreven taal, maar ook tot buitengewone eigenschappen zoals een versterkt ruimtelijk inzicht, het vermogen om verbanden te leggen die anderen ontgaan, een uitstekende narratieve denkvaardigheid en een rijke creativiteit.

Deze bijzondere publicatie biedt inzicht in hoe mensen met dyslexie hun eigen unieke talenten verder kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om scholing, professionele omgevingen of de thuissituatie, de auteurs, Brock Eide en Fernette Eide, beiden geprezen neurowetenschappers en wereldwijd erkende autoriteiten op het gebied van dyslexie en leerverschillen, delen waardevolle strategieën om optimaal te kunnen floreren met dyslexie. Hun toewijding blijkt ook uit de oprichting van The Dyslexic Advantage, een non-profitorganisatie en online gemeenschap die wereldwijd opereert en zich inzet voor dyslectische individuen. Met dit meeslepende boek stellen de Eides hun uitgebreide kennis ter beschikking, waardoor een nieuwe weg wordt geopend naar succes en voldoening voor iedereen die te maken heeft met dyslexie.

Dit boek bestellen?


Dyslexie tips en trucs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe!